Home » Over ons

Over ons

Afghaanse Lekkernijen is een écht familiebedrijf. Het begon als een grap, maar die grap was vanbinnen wel een droom dat uiteindelijk werkelijkheid werd door erin te blijven geloven, niet op te geven en natuurlijk dankzij Allah s.w.t. Ons intentie was, is en zal altijd blijven om verse Afghaanse Lekkernijen te leveren. Na het gezien en geproefd te hebben van niet verse Afghaanse lekkernijen op feesten, wilden wij verandering brengen. Onze Afghaanse Lekkernijen zijn geen kolche bazaari hoe ze dat ook wel noemen. De Afghaanse Lekkernijen zijn huisgemaakt, kolche khanagi, en zijn daarom altijd vers. Wij kennen en willen geen voorraden van Afghaanse lekkernijen. Wij beginnen pas met bakken als je bestelt en alles is op maat. Daarnaast willen wij de jongere generatie, hun traditionele Afghaanse lekkernijen niet doen vergeten. Niet iedereen kan Afghaanse lekkernijen bakken, door onder andere tijdsgebrek en dat is niet erg. Toch willen wij je daarmee helpen door de Afghaanse koekjes te bakken en thuis te leveren. Ja, dat doen wij ook. Voor familiebezoeken leveren wij ook Afghaanse lekkernijen, maar ook gewoon als je zin hebt in een kolcha of een shirni.

Heb je een babyfeestje, besnijdenis, verlovingsfeest, trouwfeest, verjaardag of een ander gelegenheid? Dan snappen wij dat je liever bezig bent met het organiseren van het feest of bezoek, in plaats van in de keuken te gaan staan. Voor familiebezoeken leveren wij ook Afghaanse Lekkernijen, maar ook gewoon als je zin hebt in een kolcha of shirniWij, van Afghaanse Lekkernijen, willen wél graag voor je in de keuken staan om de lekkerste Afghaanse lekkernijen te bakken, zoals verschillende soorten kolcha, jalebi, paneer en nog veel meer. Bij ons kan je zowel voor een groot aantal gasten als voor een klein aantal gasten Afghaanse Lekkernijen bestellen. Is dit wat je zocht? Dan ben je bij ons op het juiste adres en gaan wij je ontzorgen. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten wat je nodig hebt en voor wanneer. Dan gaan wij meteen voor je aan de slag!

Je kan bij het aanbod kijken wat voor Afghaanse Lekkernijen wij te bieden hebben, maar het is ook mogelijk om iets te bestellen naar wens wat nog niet in het aanbod is. Weet je al wat je wilt? Dan kan je gemakkelijk al je favorieten in het winkelmandje gooien en bestellen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de bestelling verder te bespreken en te bevestigen. Heb je hulp nodig met het maken van een keuze en met bestellen? Dan kan je contact nemen via het contactformulier of ons bellen op het nummer +31618283089. De bestelling wordt bezorgd op elk gewenst moment en plaats. Wij bezorgen momenteel alleen in Nederland. Ook kan de bestelling opgehaald worden in ons Afghaanse bakkerij in Wilnis (Utrecht).